Despre lenes

Mircea e numele meu, nu seaman deloc cu ala din header ce sta pe scaun, student la “Injinerie”(??) si am vreo 21 de ani.
Profesional sa zic asa…:
Am terminat gradinita la o gradinita. Cine dracu mai stie cum se numea?
Am terminat o scoala generala, nu conteaza care.
Am terminat un liceu, nu conteaza care.
Amu is un student indiferent.
Prin 2006-2007, nu mai tin minte exact, am fost finalist la o competitie nationala de antreprenoriat organizata de JAR, pe vremea aia sponsorizata de Nestle Romania. Asta a fost evenimentul care m-o schimbat in bine si dintr-un trogher nemernic am ajuns un nesimtit cuminte si realist. Multi pretini destul de apropiati habarnau de treaba asta, dar am preferat sa tac din gura si sa ascult pareriile idioate ale altora despre mine. E mai amuzant asa.

Am lucrat mult cu lumea si in alte locuri sinistre si ciudate, lucru care m-o ajutat foarte mult.
Sunt in blogosfera de prin 2007-2008(nu mai tin minte exact), am avut un blog pe blogspot, pe care nu am prea scris, apoi dupa o lunga perioada am trecut la blog.europaport.com care acum nu mai exista, iar in 11 octombrie 2010 am deschis acest mirific blog de care vreau sa ma ocup pentru o lunga perioada de timp.
Stiu sa fac din toate cate putin, si nu prea sunt tare priceput in nimic. Cu totu ca altii imi zic ca nu-i adevarat.

Altele:
Desi nu am prea scris articole despre subiectul asta, sunt IT addict. Am facut multi ani de freelance, am fost si webdesigner pentru o scurta perioada de timp.
Acum ma indrept rapid spre o trecere ca web-developer si alte minuni deastea online.

Blog-ul: generalist, cu tentative mici spre nisa de IT.

Ma mai gasiti aici:
E-mail: admin @lenesu.info